Friday, 1 January 2016

Food Truck Ipoh : MeltShackfood

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kira masih di berikan nafas & peluang untuk menikmati keindahan alam ciptaanNya ini. Kita malas nak bebel panjang untuk entry hari ni sebab hari ni public holiday... Kita sepatutnya cuti!!! hehehehehe...

Entry sebelum ini kita ada update tentang Food Truck kan? So, korang dah pernah try ke shopping makanan kat food truck ni? Kalau yang masih belum jumpa, bagi warga Ipoh, Perak, kami nak suggest kat korang 1 food truck yang superbbb ni... Truck dia pun cantik je, iaitu MELTSHACK!!!


Ini die FOOD TRUCK kepunyaan MeltShackfood... Memang kemas sangat truck dieorang. Terasa macam nak tumpang tidur je dalam tu. Terasa macam nak deco je rumah dalm truck gituwww... 

Apa yang dieorang jual???

Chicken Tacos

Coney Doug with special Sos and Cheese

Daug

 Cheezy Omelatte

Kopiyo & Kopisu

dan banyakkkkkk lagi... Korang boleh refer Facebook & Tweeter dieorg nanti. Kita takde tweeter so kita dapat share dengan korang Facebook je la...


Selalu dieorang akan update ke mana lokasi dieorang akan pergi. Korang boleh follow je & rasa sendiri makanan yang dieorang sediakan... Kami dah try, memang TORBAIKKKK la...

Jemput singgah ye semua....

Okeylah, sampai sini dulu entry kami dapat share dengan korang. Insya Allah kita jumpa lagi di entry akan datang. Korang jangan lupa pula singgah di MeltShackfood ni... Nanti korang sendiri boleh update apa komen korang lepas dah try nanti...
Kita bagi 5 bintang tau!!!!

4 comments:

  1. Menarik makanan yang ditawarkan...
    Dan yang paing best adalah minuman tu...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!