Thursday, 25 February 2016

PakNil's BBQ & Grill

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Siapa di sini warga Ipoh, Perak? Kita nak share 1 tempat kenyangkan perut lapar korang tu yang terletak hanya di Taman Keledang Jaya je... Maybe ada yang dah tahu & maybe ada yang still belum tahu. So, kita nak share lah dengan korang semua...

PakNil's BBQ & Grill

Alamat :-
PakNil's Place,
No.4, Lengkok Kledang Raya,
Taman Keledang Raya,
Ipoh, Perak.
(Hadapan Masjid Taman Keledang Raya).

No. Telefon : 019-753 5457

Facebook : PakAznil

Waktu Perniagaan :-
Isnin, Rabu ~ Ahad (5.00 petang - 11.30 malam)
CUTI ~ Selasa

Kalau kita tulis panjang-panjang pun bukannya korang suka sangat nak baca kan.. Kita pun sebenarnya malas nak taip panjang-panjang! Sakit jari jemari halus kita ni. So, kita jamu mata & selera korang dengan antara menu yang di sediakan di PakNil's BBQ & Grill ni.









Amacam, terliur tak? Kita yang tengah update Blog ni pun rasa lapar giler!!!! Perut ni berbunyi dari tadi. Dalam kepala tengah plan nak susun ayat pujuk en.husband bawa makan ke sana.
Antara menu & harga yang di sediakan oleh PakNil's BBQ & Grill juga adalah sepertimana dalam gambar kat bawah ni. Bukan semua ni je ada, tapi ada lagi.. Ini adalah sebahagian je tau. Jom check-it-out!




 
So, apa tunggu lagi. Plan cepat masa makan korang. Semoga info ini dapat membantu korang bagi mencuba menu baru sambil support anak bangsa kita berniaga. Kepada tuan punye business, pastikan service korang tip top!!! Kalau tidak, buat rugi je kita promote bagai kan... Kalau nak jemput kita jadi tetamu VVIP pun boleh... Pastikan bagi kita discount 50% tau...hehehehe...

PakNil's BBQ & Grill

Alamat :-
PakNil's Place,
No.4, Lengkok Kledang Raya,
Taman Keledang Raya,
Ipoh, Perak.
(Hadapan Masjid Taman Keledang Raya).

No. Telefon : 019-753 5457

Facebook : PakAznil

Waktu Perniagaan :-
Isnin, Rabu ~ Ahad (5.00 petang - 11.30 malam)
CUTI ~ Selasa

Anyway, terima kasih atas kesudian korang singgah di Blog kita kali ini.
Lepas baca tu jemput-jemputlah komen sikit. Yang still belum Follow Blog comey kita ni, di jemput FOLLOW tau...
Thanks untuk semua...

30 comments:

  1. huh....cam best jer..boleh la cari nanti bila ke ipoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. best! hari tu kita makan nasi goreng meatball die...meatball tu memang awesome!

      Delete
  2. pak nil ni yg retis tu ke?
    sedap2 tgk menu2 depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan paknil retis tu...
      ni paknil lain...ipoh mali...hehehehe

      Delete
  3. Haruslah terliur...

    PC tag ya
    http://perducinta.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-bulan-mac.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...mmg nak bg terliur!hheheehhe
      insya Allah nnt sy BW

      Delete
  4. ohh...betul ke pak nil punya restoran...huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kedai paknil retis tu...
      ni paknil ipoh mali...

      Delete
  5. Salam Munirah, leh tlg edit tak? Yg sebenarnya PakNil's BBQ & Grill... bukan BBG :). Tq. Nicely written.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ats perhatian...
      typoo plak...hehehehe

      Delete
  6. fuh feveret sy ni grill2.. tambah2 lagi kambing laayazz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...memang layan habis la...hehehe

      Delete
  7. Hidangan meatball dan ikan tu nampak nyum nyummmm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meatball tu memang best!! saya dah rasa...
      ikan tu xpernah rasa lagi, next time!

      Delete
  8. telan air liur tgok mknn....sedappppnyaaaa

    ReplyDelete
  9. Tgk menunya pun da buat kita trgoda blm lgi mrasa nasib jauh

    ReplyDelete
  10. Waktu perniagaan dh tukar tu.. 5pm - 11.30 PM everyday but closed on Tuesday ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah...
      saya refer dalam FB owner...owner FB kena update cepat spy customer pun tak confuse.. =(

      Delete
  11. Wow..menyelera Kan lah...waduhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bertambah selera bil ada depan mata...ehehhehe

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!