Monday, 27 February 2017

10 Salah Faham Pindaan RUU Akta 355

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kita di beri kesempatan untuk update Blog pada malam ni. Sebenarnya kita nak goreng keropok keping untuk di hantar ke kedai esok pagi. Almaklumlah, bukan senang nak senang... Walaupun kami suami isteri ada kerja tetap namun kerja tambahan ni pun tetap jalan... Boleh back-up kalau ada waktu yang kami memerlukan duit. So, tak menyusahkan orang lain... Iye ke idok??? 
Kita ada baca dalam FB Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) berkaitan denga 10 SALAH FAHAM PINDAAN RUU AKTA 355 ni... so kita terpanggil la untuk share juga apa yang kita baca... Moga memberi manfaat kepada kita semua... Amin...











Korang juga boleh refer terus ke FB MyJakimMalaysia
Banyak info yang menarik & berguna dalam tu...

Thanks sudi baca entry kita kali ni...

4 comments:

  1. Jom join... Tag...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/03/1st-giveaway-by-ravishing-obsession.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah..terima kasih atas jemputan

      Delete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Anda telah ditag ... Pencarian bloglist CikJaja bagi Apr dan May ...Jom join sama, meriahkan lagi suasana...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah...terima kasih atas jemputan

      Delete

Terima kasih sudi komen di sini...
Insya Allah sepantasnya kita Blogwalking ke Blog awk pula...
Thanks a lot!